Naschoolse opvang
NSO Het Schuitengat is een kleinschalige naschoolse opvang voor kinderen met de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar in Scheveningen. Op loopafstand van het strand, omgeven door de duinen en de vele mooie Haagse bossen, ligt de focus op buitenspelen en vooral genieten van de natuur. Er is een huiselijke sfeervolle locatie ingericht waar de kinderen zich thuis voelen. De kinderen worden gestimuleerd om initiatief te nemen en eigen interesses volgen, een plek waar ze niet te veel bemoeienis van volwassenen hoeven te verwachten. Hierdoor ontstaat er ruimte voor plezier, verwerking, beweging, sociale relaties, ontwikkeling en creativiteit.

Praktische informatie
Naschoolse opvang wil zeggen dat de kinderen gedurende schooldagen, na school worden opgevangen. Ofwel van 15.00 uur tot 18.30 uur en op woensdag van 12.30 uur tot 18.30 uur.
Wij halen de kinderen met twee grote elektrische bakfietsen op van Basisschool Het Volle Leven en alleen op woensdagen ook van de Vrije School.
Tijdens schoolvakanties en marge-dagen is de naschoolse opvang de hele dag open, met uitzondering van de week tussen kerst en oud en nieuw. Op marge dagen en vakantiedagen worden de kinderen tussen 8.30u en 9.30 gebracht en tussen 17.30 en 18.30 weer opgehaald na een goede overdracht en een oprechte handdruk of knuffel.
Je kiest als ouder voor een contract met-of zonder vakantieopvang. Tijdens vakantieopvang zijn alle kinderen de gehele dag aanwezig.

Download de Brochure

Kosten
Het tarief van deze naschoolse opvang is € 9,15 per uur. De kosten zijn vrijgesteld van btw. Afhankelijk van de gekozen dagen en of er voor vakantieopvang wordt gekozen stellen wij een contract op met de bijbehorende kosten. Kosten voor de lunch en het tussendoortje zijn inbegrepen. Losse vakantie opvang kan, indien gewenst, worden aangevraagd. Het uurtarief voor losse vakantie opvang is € 9,40